zaterdag 1 juni 2013

Een leuke dag!

Thom lag vanmorgen nog heerlijk te slapen toen hij helaas wakker gemaakt moest worden voor zijn dagelijkse portie aan medicijnen. Deze moet hij 3 x per dag rond dezelfde tijd innemen. En voordat hij zijn medicijnen krijgt moet zijn temperatuur gemeten worden. Het onderstaande 'medicijnen bakje' komt dan op tafel en omdat ze best smerig zijn is dit niet zijn favoriete onderdeel van de dag. Thom wordt dan af en toe zelfs een beetje opstandig...en omdat dat een van de bijwerkingen is van de Prednison noemen we hem dan Predni-Thom :p

(de spuiten worden overigens in zijn mond gespoten)

De rest van de dag heeft Thom het rustig aan gedaan; kopje soep gegeten, filmpje gekeken, iPad spelletjes gedaan en wat geslapen. Hij noemt het 'een leuke dag' en dat is erg fijn om te horen.

De komende dagen staat er niet veel op het programma. Vrijdag hoeft hij pas weer naar het ziekenhuis voor zijn volgende behandeling. We zetten in op 'een leuke week'!

Nog een mooie spreuk in het ziekenhuis gezien:
'Gezonde mensen hebben 1001 wensen, zieke mensen maar 1'

Groetjes van Thom

2 opmerkingen:

  1. frank Reulings1 juni 2013 om 20:10

    thom ik ben de neef van je vader, vind top hoe goed en sterk je bent en fijn te horen dat het een leuke dag was voor je, en dat nog wel met al deze medicijnen die je moet innemen, top kerel. Hou de moet erin en blijf positief ook hoe moeilijk het af en toe is.
    Groetjes fam Reulings

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die andere 1000 wensen komen ook weer op Thom zijn lijst!
    1000% zeker weten. Maar laten we eerst zorgen dat die ene in vervulling gaat.


    En dan die leuke week, ik zet daar ook op in, en ik verdubbel elke inzet! GO GO GO!

    klinkt toch als muziek in de oren, een week geen behandelingen op het programma......



    BeantwoordenVerwijderen