zondag 2 juni 2013

Gewoon nog een leuke dag.

Gisteren gingen de laatste medicijnen van de dag met behoorlijk wat moeite naar binnen. Thom vindt de smaak simpelweg smerig en gisteravond was hij er even klaar mee. Ondanks alles doet hij het dan uiteindelijk toch maar gewoon...bewonderenswaardig!

Toch voor de zekerheid even contact gezocht met het ziekenhuis om te overleggen hoe we hiermee om moeten gaan. Zoals al eerder aangegeven zijn de zuster helemaal super en in een mum van tijd was een alternatief geregeld. Omdat het al laat was werd het ritje richting het AZM uitgesteld tot vanmorgen. Daar aangekomen lag al alles klaar en kan Thom vanaf vandaag kiezen hoe hij de medicijnen wilt innemen. Het blijft vervelend voor hem, maar vandaag ging het een heel stuk soepeler. Gelukkig.

Omdat het zonnetje zijn gezicht liet zien werd het tijd om buiten even een luchtje te gaan scheppen; even 'lekker de natuur in'...met een van zijn vele stokken natuurlijk :)


Tot slot nog even een spek-pannenkoek naar binnen werken en toen weer naar huis. Daar nog wat geslapen en chillen-met-de-billen. Gewoon nog een leuke dag dus!

Groetjes van een tevreden bikkel.

PS. Meer dan 10.000 views...wauw :)

2 opmerkingen:

  1. lou, petra randy en joyce van ree3 juni 2013 om 00:24

    Super gedaan Thom, je bent een echte kanjer. Ik geloof dat je al meer fans hebt dan menig voetbalclub en dat alleen omdat jij zo knap bent want jij neemt toch maar iedere dag weer die vieze medicijnen om uiteindelijk te winnen van die stoute soldaatjes!
    Een echte BOB dus, ga zo door!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Thom,
    ik heb 5 woorden voor je!

    Ik ben trots op je!

    x Jeanny

    BeantwoordenVerwijderen