donderdag 20 juni 2013

De tikkende regen zorgde er vanmorgen voor dat Thom wakker werd en hij vroeg zich af waar de zon was? Een vraag de velen van ons gesteld hebben hadden we bedacht. Na het ontbijt op bed, zijn riedel aan medicijnen, wassen, aankleden en alle andere dagelijkse beslommeringen had Thom vandaag een aantal zaken op het programma staan.

Om te beginnen moest hij bloed prikken in het ziekenhuis van Brunssum. Even de bloedwaardes checken voordat morgen een nieuw soort chemo gestart kan worden (de waardes waren helemaal in orde!).

Daarna was het tijd voor een klein uurtje slapen voordat de juf thuis les kwam geven. Na een kleine 45 min school begon de batterij leeg te raken en werd de les gestopt. De juf was weer tevreden over zijn inzet en Thom ging rusten.

Omdat later op de dag de fysio nog langs zou komen was hoog tijd voor een beetje relaxen. Een echte mannenfilm werd uitgezocht!


Met de inspiratie van deze helden ging Thom vol aan de slag met de fysio. Soms ging het goed, soms ging het nog wat stroef, maar ook de fysio was tevreden over zijn inzet.

Nu lekker chillen met zijn iPad :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten