dinsdag 18 juni 2013

Dag 33

De dag begon met het inchecken in het AZM. Voor het eerst kwam Thom op een tweepersoonskamer te liggen (nr 34). Niet om te klagen, maar een eenpersoonskamer is toch veel fijner. Klagen doet Thom sowieso nauwelijks, dus de kamer delen was helemaal prima.

Dag 33 is een belangrijke dag in de totale behandeling van Thom. Zijn oncoloog heeft vandaag beenmerg- en lumbaalpuncties uitgevoerd waarvan de resultaten vrijdag bekend zullen zijn (<5%). Meer details zullen we hopelijk vrijdag met jullie kunnen delen. De oncoloog gaf na de ingreep aan dat Thom het wederom goed gedaan heeft en dat alles soepel verlopen was. Thom zelf omschreef de ingreep als 'een fijne operatie, want ik heb lekker kunnen slapen' :D


De rug van Thom is ook vandaag weer goed nagekeken en vrijdag komt de neuroloog langs om te kijken of ze wat meer te weten kunnen komen.

Morgen een beetje genieten van het mooie weer!

5 opmerkingen:

  1. Met spanning wachten wij de uitslag van vrijdag af!

    Geniet maar lekker van het mooie weer.

    Liefs, Chris, Ellen, Jasmine en Mirko.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou in ieder geval fijn dat het goed verlopen is, nu afwachten tot vrijdag. Wij duimen. Morgen komt Merlijn naar je toe Thom, dan kunnen jullie samen eens aan de slag voor de spreekbeurt:-)

    gr. Jeanny

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo Thom,

    ook in Munstergeleen wordt voor je geduimd; wel niet zoveel als bij die hele "bende" van Jeanny maar, als ik aan de andere kant de duimen tel van alle gasten die in onze Bed & Breakfast hebben geslapen, gaan we het echt wel winnen :-).

    Als ik dan ook nog alle mieren uit onze tuin vraag om vrijdag allemaal tegelijk hun rechter voorpoot op te tillen, dan kan het zeker niet meer misgaan. Ik zal proberen er een foto van te maken.....
    Oh ja; bijna vergeten..... Ook Pater Karel is ingeschakeld.

    Sterkte en laten we hopen dat het aantal slechte soldaten heel erg minder is geworden vrijdag.

    groetjes

    Maurice & Josefien

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ha Thom.

    Wat doe je het toch allemaal goed !!

    Knap hoor!

    Wij uit Panningen duimen natuurlijk ook voor je!

    Zet hem op!
    Groetjes Jan, An, Roel, Els en Carin

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Toe maar, er wordt hard ingezet op dat duimen merk ik dus dat komt vast goed. Wij duimen ook mee Thom en zou het helpen als Bailey mee "duimt" want ja technisch gezien is dat een poot dus heeft een hond een duim?
    Ik ga kijken in Wikipedia want nu weet ik het niet meer!!
    Thom tot Vrijdag xx

    BeantwoordenVerwijderen