zaterdag 29 juni 2013

Gekkenbekkenslinger!

Na een rustige ochtend ging Thom vandaag met zijn nieuwe stappers even bij de juf langs om haar met een cadeautje te bedanken voor afgelopen schooljaar.

De juf had zijn rapport al in de aanslag (ondanks wat gemiste lessen dit jaar toch een prachtig rapport), maar de aandacht van Thom ging meer uit naar wat de juf in de andere hand vasthand: een cadeautje namens de klas :)

Hij mocht het thuis pas uitpakken...vooruit dan. Na letterlijk een blokje om was hij weer thuis en bleek het een geweldige verrassing te zijn:

Een Gekken-bekken-slinger met foto's van alle klasgenootjes en de juffen!

Even speciaal voor al zijn klasgenootjes&juffen: heel erg bedankt, Thom vindt hem super!

2 opmerkingen:

  1. wat is die onwijs leuk geworden zeg! en wat hadden we toch een geluk dit jaar met die lieve Juffen. We zullen ze erg missen, ik denk dat dat voor Thom ook zo is, die slinger maakt het missen wel wat minder, ze zijn gewoon de hele vakantie bij je! als jij ze zat bent, moet je de slinger maar eens even andersom hangen, maar voorlopig kan je om alle vriendjes en vriendinnetjes fijn lachen om hun 'gekke bek' :-)

    gr. Jeanny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En ik zit hier al heerlijk te genieten van jouw kadootje Thom: lekker glaasje wijn, reepje chocola en een gezellig tijdschrift, Bedankt hoor, daar was ik echt even aan toe! Ik zal er ook voor zorgen dat het cadeautje bij juf Jill terecht komt, die zal er net zo van genieten denk ik!
    We vonden het erg gezellig dat je bij ons in de klas zat dit jaar. Heel veel sterkte de komende tijd en tot snel weer ziens. Enne inderdaad, Jeanny heeft gelijk..... Ben je ons echt even zat, dan draai je de foto gewoon ff om;-)

    Liefs,

    Juf Joyce

    BeantwoordenVerwijderen