woensdag 19 juni 2013

Boh, wat heb ik...

Alle benodigde formulieren zijn vandaag bij elkaar gevoegd en getekend om voor Thom een zogenaamd 'Leerling Gebonden Financiering' aan te vragen. Dit maakt het mogelijk om voor Thom wat extra voorzieningen te kunnen regelen voor alles wat met school te maken heeft. Het CVI (Commissie van Indicatiestelling) zal hier na de zomervakantie een oordeel over vellen, maar we gaan ervan uit dat daar een portie gezond verstand aanwezig is. Mocht dit niet zo zijn moeten we in actie komen. We houden jullie op de hoogte.

Ondanks de temperatuur heeft Thom vandaag ouderwets huiswerk gemaakt, want morgen komt Juf Marijke weer op bezoek. Na al dat harde werken was het tijd voor verkoeling. Een frisse ijskwarktaart bracht een glimlach op Thom's gezicht die onbetaalbaar was!


En nu we het toch over eten hebben...Thom wilde nog even op zijn avondmaal van gisteren terug komen met de heerlijke zin die uit zijn dikke teen kwam: 'Boh, wat heb ik gisteren genoten van die kipdingetjes' =)

1 opmerking:

  1. Hallo thom een troost Ian heeft ook nog wat huiswerk gemaakt vandaag...trouwens die ijstaart ziet er hendig lekker uit, daar zouden wij ook een big smile van krijgen !!

    Groetjes Gerard Patricia en Ian

    BeantwoordenVerwijderen