zaterdag 15 juni 2013

Nadeel van een zetpil

De behandeling van Thom zorgt ervoor dat hij steeds een beetje minder energie heeft. Vandaag was een dag waarop dat goed te merken was. De ochtend en een deel van de middag stond in het teken van heel veel slapen. Toen de oogjes even een tijdje open konden blijven ging het weer richting de dames van de kapsalon om de hoek (Enjoy Hairstyling) om de haren te wassen...heerlijk!

Overigens gaf de oncoloog gisteren aan dat de vermoeidheid helemaal past bij het normale verloop van zijn behandeling. Thom doet het echter op dit moment 'super goed' volgens meneer de oncoloog dat hij de afgelopen periode veel fitter is geweest dan menig ander kind in zijn situatie...BOB #1 :)

Om toch aan te tonen dat Thom nog altijd scherp van geest is de volgende vraag voor jullie: wat is het nadeel van een zetpil? (antwoord staat onder de foto, maar eerst even goed nadenken!)


Het nadeel van een zetpil is dat je geen scheetjes kunt laten ;)

Groetjes van Thom

4 opmerkingen:

  1. GOEIE THOM! ik had hem niet goed. ik dacht dat het nadeel was dat je 20 minuten op je kop moet staan tot hij opgelost is... maar geen scheetjes laten is veel lastiger :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi thom , nou tante tweeny had hem ook niet goed :-) ik dacht dat je als je een zetpil krijgt 10 rondjes moet rennen om hem te laten zakken :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Thom, ook wij hadden het niet helemaal goed. Mell, Frank en Milan zaten wel redelijk in de richting. Zij dachten aan Poepen, maarja een scheetje laten dat is inderdaad nog lastiger. Fijn dat de scan goed was en nog fijner is het dat de pretnison wordt afgebouwd. Thom je bent onze BOB, helemaal TOP!
    Knuffel van ons Offies en nu van allemaal, ook van opa en oma offermans.
    Xxxxx xx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nou, de hersenen kraakte behoorlijk maar hier kwam niks....... leeg, nada, nothing, empty, zero.....dus daarna naar jouw antwoord! LACHEN JOH! En ik laat graag poepjes (thuis, niemand vertellen he) dus zo'n zetpil is als een raket in mijn billen....
    Hahahaha....shhhhh ons geheim, is best genant he

    BeantwoordenVerwijderen