vrijdag 28 juni 2013

Onnozele mensen

Dat het hebben van een ernstige ziekte niet altijd op begrip kan rekenen is vandaag helaas duidelijk geworden. Tot nu toe is iedereen rondom Thom begripvol, lief, attent, behulpzaam, aardig, respectvol, etc. Nu zijn haren steeds meer uit beginnen te vallen wilde Thom graag zijn haren wat korter geknipt krijgen. Bij de kapper vond een dame op leeftijd (respectabel kunnen we weg laten) het nodig om net iets te hard te zeggen "dat kind ziet er echt ziek uit". In al haar onnozelheid zal ze het allemaal niet zo bedoeld hebben, maar soms even nadenken voordat je iets roept zou geen kwaad kunnen.
Alhoewel de dame vakkundig duidelijk werd gemaakt dat haar opmerking niet op prijs werd gesteld is dit wel iets wat helaas niet te voorkomen is.
Thom is overigens blij met zijn gekortwiekte koppie én met de nieuwste editie van 'Het Leven van een Loser', dat hij in nog geen 2 uur in één ruk uitgelezen heeft :)


Vanmiddag nieuwe schoenen gaan kopen en omdat Thom neutropeen is moet hij dan een mondkapje op. Omdat sommige hem raar aankeken voelde Thom zich een beetje opgelaten. Gelukkig was hij maar even verdrietig en was hij vooral trots op zijn nieuwe coole stappers!


Een dag met gemengde gevoelens dus, maar Thom zou Thom niet zijn als bij hem vooral de leuke dingen blijven hangen...hadden we al gezegd dat we mega trots op hem zijn?! ;)

5 opmerkingen:

  1. Tja, helaas bestaan dit soort zielige types! Maar gelukkig laat een BOB zich hierdoor niet uit het veld slaan!

    Coole schoenen trouwens!
    Fijn weekend. Groetjes Chris, Ellen, Jasmine en Mirko.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Coole schoenen! en Cool kapsel! je bent een kanjer Thom. Had ik al gezegd dat ik trots op je ben?
    x Jeanny

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Thom,

    Er zijn nou eenmaal van die on-tactische mensen. En dat hun opmerkingen dan niet leuk zijn voor jou snappen ze gewoon niet! Best wel stom vinden wij hier....
    Maar je schoenen zijn helemaal te gek, vooral die veters zijn erg Cool.

    Xxx de Offies

    BeantwoordenVerwijderen
  4. hadden wij deze week al gezegd dat we mega trots op hem zijn... Bij deze!

    De welpenstaf.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ach Thom onnozele mensen weten gewoon niet wat ze zeggen, dus ook niet dat ze jou verdriet ermee doen... daarom zijn ze ook onnozel he.
    Het is niet makkelijk om je mooie bol met haar te verliezen maar na deze keiharde strijd krijg je gelukkig weer een mooie bos terug lieverd en ik vind je helemaaaaaal niet ziek uit zien maar als een echte soldaat, klaar voor de strijd!

    BeantwoordenVerwijderen