dinsdag 11 juni 2013

Een hele leuke dag

Dat het vandaag een lange dag zou worden in het ziekenhuis wist Thom gelukkig, want het werd ook echt een lange dag. Om 10.00u moest hij zich melden en kon hij zijn inmiddels vertrouwde kamer opzoeken. 'Let the games begin' was zijn instelling zoals wel vaker!


Nadat de portacath was aangeprikt begon het eerste infuus (chemo) al te lopen nog voordat hij in zijn bed lag. Even spoelen na afloop en daarna was het wachten op de 2 zakken bloed die hij bijgezet moest krijgen. Dit is nogal een langdurige bedoeling van bijna 4 uur....pfff. Omdat hij er toch was kon hij de dag afsluiten bij de Cardioloog die hem al na enkele minuten kon vertellen dat zijn hart helemaal in orde was! Dit was de laatste in een reeks van mooie uitslagen vandaag: niet alleen zijn hart was hartstikke in orde, ook zijn bloeddruk, suikergehalte en bloedwaardes waren stabiel of zelfs verbeterd!!!

Tegen 18.00u kon hij eindelijk het bord 'Welkom in Brunssum' weer tegemoet zien. Meteen na thuiskomst moest er uiteraard eten op tafel komen. Na een goed bord avondeten werd dit geheel afgeblust met bijna 3 koppen soep :)

Dit noemt Thom dan ook terecht een hele leuke dag!

2 opmerkingen:

  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Meer, ik wil meer van deze berichten.... ik zeg VOORAL DOORGAAN! Welkom in Brunssum kerel! Nu weer even bijkomen van alles en dan spreken we een dezer dagen af dat Merlijn naar je toe komt voor een stevig potje nadenken over de spreekbeurt :-)

    gr. Jeanny en Merlijn

    BeantwoordenVerwijderen