donderdag 1 augustus 2013

Pool fun!

Thom heeft vandaag, net zoals hopelijk heel veel van jullie, genoten van het heerlijke weer. Na het ontbijtje kwam Ricky op bezoek. Het heeft even geduurd voordat beide agenda's op elkaar afgestemd konden worden, maar uiteindelijk vonden de mannen een gaatje om af te spreken ;)
Uiteraard werden de nieuwste ontwikkelingen in iPad-land besproken.


Daarna was het wachten op de fysio. Deze laat Thom veel verschillende oefeningen doen waarbij zijn fysieke vermogens behoorlijk op de proef worden gesteld, maar Thom laat zich niet kennen! Zelfs het tijgeren over de vloer doet hij als een volleerd beroepsmilitair!

Na deze krachtinspanning was het tijd voor verkoeling...pool fun!!!



PS. de foto van het bewuste dekbed wil nog altijd niet lukken...wordt vervolgd :)

3 opmerkingen:

  1. Zeg papa is die foto van het dekbed echt mislukt of wil je die gewoon niet plaatsen??? Je wil zelf zeker stiekem eentje van PSV???!!! Lekker Thom zo chillen in je super de luxe zwembad in de tuin! Heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha Thom,

    Een paar weken hebben we je blog moeten missen. En als we nu teruglezen wat je in de weken allemaal weer hebt meegemaakt en heb gepresteerd: CHAPEAU MEILLEUR DE BRUNSSUM (op z'n steenkolenfrans). We duimen hard voor je dat de uitslag van het bloedprikken vandaag goed is !!!!

    Roos Robbe Ingrid en Ruud

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ipad fun waterfun, klinkt goed, krachttraining en tijgeren vooral doorgaan Thom, Helemaal top!

    BeantwoordenVerwijderen