donderdag 22 augustus 2013

Balen met een hoofdletter B

De dag begon goed. De bloedwaardes waren hartstikke goed. De neutro's hadden zelfs een all time high-waarde van 2.1! Een bezoekje aan KFC en/of Molise staat al op de agenda :)

's Middags werd hij gevraagd om jurylid te zijn voor een tekenwedstrijd. Dit deed hij natuurlijk vol overgave waarbij sommige tekeningen resoluut naar het stapeltje 'kansloos' verdwenen. De potentiƫle winnaars (er zijn in totaal 4 juryleden) werden voorzien van een mooi compliment!


Aan het eind van de middag kwam de kinderarts langs met helaas niet zo'n leuk nieuws. De spiegelwaarde van de nieuwe chemo was net iets te hoog. Deze was 0.44 en mag maximaal 0.40 zijn. Omdat de kans op bijwerkingen nog te groot is moet er nog een aantal uren extra gespoeld worden. En dat betekent dat Thom nog een nachtje in het AZM moet blijven. Thom baalde als een stekker waarbij de tranen over zijn wangetjes rolden :(((
Hoewel hij begrip heeft voor het besluit van de oncoloog had hij zich erg verheugd op een avondje film kijken thuis op de bank.

De kinderarts heeft wel geregeld dat Thom's bloed morgenvroeg met voorrang nagekeken gaat worden zodat hij alsnog zo snel mogelijk naar huis kan.

1 opmerking:

  1. Thom, Lieve lieve lieve Thom,

    dat is niet leuk! echt niet, maar ik ga de hele avond en hele nacht duimen voor jou. Dat die spoeling zijn werk doet, en jij morgen naar huis mag, zodat je morgen fijn film kan kijken, thuis op de bank, met een lekkere pizza taco :-)


    Kom op kerel! je kunt dat!

    Jeanny

    BeantwoordenVerwijderen