dinsdag 6 augustus 2013

Kramp in de kuiten

Vannacht heeft Thom redelijk goed geslapen. Tegen 01.00u kreeg hij wat last van diarree. De diarree zelf interesseert hem niet zoveel, maar zijn ontlasting moet opgevangen worden in een 'pan'...en dat vindt hij ontzettend smerig :(

De artsen weten nog niet precies waar de koorts vandaan komt, maar de komende dagen zal daar waarschijnlijk wat meer duidelijkheid in komen. De koorts is aan het dalen. Met maxima tussen de 36.1 en 37.9 graden gaat het stilaan de goede kant op.

Omdat Thom veel op bed ligt heeft hij wel wat last van zijn kuiten gekregen. De kramp zorgt ervoor dat hij even wat moeilijker kan lopen, maar hopelijk is dit maar van korte duur.

Dit alles heeft overigens geen invloed op zijn humeur. Hij bept er vrolijk op los en is af en toe zelfs een beetje opstandig!


2 opmerkingen:

  1. Gelukkig is de koorts alweer aan het zakken. Als de fysio dadelijk weer langskomt om met jou de "rek en strek" oefeningen te doen dan kan hij je kuiten vast wel weer wat losser maken.

    We denken aan je!

    Groetjes vanuit de Eikenlaan


    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve Thom

    Voor jou en je familie sterkteknuffels zodat je weer snel thuis mag zijn en de koorts geheel Verdwenen. Xx van ons reetjes van de ferdinand bolstraat
    Je bent een kanjer xx

    BeantwoordenVerwijderen