vrijdag 2 augustus 2013

Beste Vrienden Dag!

Vanmorgen moest Thom weer bloed gaan prikken om te kijken of morgen de chemo weer gestart kan worden. De uitslagen waren halverwege de middag bekend: de bloedwaardes zijn nog te laag. Maandag weer een nieuwe poging.

Nadat Thom een verfrissende duik in het zwembad had genomen ging hij daarna lekker chillen. Toen zijn temperatuur gemeten werd (gebeurt 3 x per dag) bleek deze voor het eerst 38.0 graden te zijn. Dit betekent dat de afdeling gebeld moet worden. De kans op koorts is aanwezig en dan zou het kunnen dat hij meteen naar het ziekenhuis moet. Gelukkig kon de oncologisch verpleegkundige iedereen gerust stellen...met dit weer kan dit voorkomen. Later op de middag nog een extra meting gedaan en toen was de temperatuur alweer wat lager...oef!

Ian was eindelijk terug van vakantie dus moesten de mannen meteen afspreken om even bij te kletsen! Het gerucht gaat dat er veel gebeurt is in de wereld die Minecraft heet ;)

Omdat ook Daan vandaag nog een plons kwam nemen noemt Thom deze dag 'Beste Vrienden Dag' =)

Na een paar dagen van 'technische mankementen' is het nu eindelijk mogelijk jullie de foto van Thom's nieuwe dekbed te laten zien. De vele voorbeelden die door sommigen van jullie doorgestuurd waren, waren best mooi, maar niet zo mooi als die van Thom! Laat Thom maar weten wat jullie ervan vinden!


4 opmerkingen:

  1. Hey Thom

    Wat een mooi dekbed! Daar zal je vast lekker onder slapen.

    Groetjes
    Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. heel mooi dekbed zelfs! en die overwinning van vrijdag! JONGEN! had je die gezien!? Nog even afwachten op goede bloedwaardes, geen koorts krijgen, en vooral doorgaan met genieten van je vrienden. in minecraft - land gebeurd inderdaad HEEEL VEEL! (ik weet er alles van)

    gr. Jeanny

    BeantwoordenVerwijderen
  3. HeHe,

    eindelijk; wat een prachtig dekbed. De volgende foto die ik graag wil zien is dat Pattrick eronder ligt te slapen:-).
    Thom; je doet het prima net als dat cluppie uit Amsterdam al hadden ze zaterdag wel weer een beetje geluk nodig.

    Jullie zijn allemaal kanjers daar in huize Nolten. Petje af; al kun je met deze temperaturen beter het petje ophouden.

    groetjes

    Maurice uit Munstergeleen (ver buiten het altijd pittoreske Brunssum)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Sorry maar over dit dekbed zwijg ik.....kan om een of andere reden roda het logo niet lezen...tja sorry Thom! Kan niet altijd roda feest zijn.roda..

    BeantwoordenVerwijderen