vrijdag 23 augustus 2013

Blijdschap met een hoofdletter B

Na een rustig nachtje, waarbij elk anderhalf uur even de wc werd bezocht, werd nog voor 9 uur bloed afgenomen om de bloedspiegel te bepalen. Normaal gebeurt pas dit rond 15u, maar de kinderarts heeft woord gehouden en ervoor gezorgd dat het betreffende lab meteen naar Thom's bloed zou kijken. Toen de uitslag bekend was kwam ze bijna rennend de kamer op om het goede nieuws te vertellen: "spullen pakken Thom, je mag naar huis!" Thom veerde op uit zijn bed en wist even niet welke spullen hij als eerste moest inpakken.

In het kielzog van de kinderarts kwamen 2 verpleegster om de portacath te ontkoppelen, zodat de terugreis naar Brunssum kon beginnen. Verplegend personeel dat snapt hoe belangrijk dit voor Thom is: toppertjes!

Om dit mooie nieuws te vieren is Thom -na weken van wachten- een heerlijke pizza taco gaan eten bij Molise: genieten met een grote G ;)

Een goed begin van het weekend!

2 opmerkingen:

  1. Waar is de foto waar je met dat geweldige koppie in die heerlijke pizza duikt..?! Weer zo'n magisch moment waar die ogen vast helemaal van straalden. Prettig weekend kerel. Groetjes Niels, Ilona,Janne en Suus.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi zo! Geniet van je pizza Thom!
    Groetjes Sanne

    BeantwoordenVerwijderen