vrijdag 9 augustus 2013

Boekenwurm

Eindelijk kon Thom gisteren in zijn eigen bedje duiken en dat was heerlijk! Zijn temperatuur is al de hele dag prima in orde en het is Thom's bedoeling om dat zo te houden :)

Om 8.45u stond de fysiotherapeut al op de stoep. De hele dag in bed liggen in het ziekenhuis heeft ervoor gezorgd dat Thom wat last heeft van zijn benen en rug. Dat is even vervelend, maar Thom heeft keihard gewerkt met de fysiotherapeut om snel weer de oude te zijn. Hieronder is hij aan het marcheren!


Vandaag was ook een beetje een 'nadenk-dag'. Thom realiseert zich met momenten dat hij behoorlijk ziek is en dat hij daardoor op dit moment niet meer alles kan wat hij graag zou willen. Na een paar verdrietige minuten wist hij een hoop dingen te noemen die hij wel nog allemaal kan. En wie denkt dat Thom de rest van de dag bedrukt zou zijn...absoluut niet!

Nadat hij bij de lokale Intertoys een cadeau voor zichzelf (nieuwe SkyLanders) en voor Lars had gekocht is hij daarna begonnen aan een van zijn drie nieuwe boeken: 'Een waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen'. Na een tijdje lezen zei hij 'oh wat heb ik genoten van dat lezen! Ik ben al op blz. 164.' Inmiddels zal alle ruim 220 pagina's verslonden.


1 opmerking:

  1. Nou nou dat zijn me een paar boeken en nu op naar hoe overleef ik school want die begint weer... voor jou op een wel bijzondere manier maar het blijft school en je zal toch ook weer die boeken in moeten duiken Thom, succes dit nieuwe schooljaar ventje. Voor jou en al je klasgenootjes.

    BeantwoordenVerwijderen