woensdag 17 juli 2013

Zucht...

Dat het ene ziekenhuis het andere niet is werd vandaag duidelijk. Omdat morgen het laatste blok van 4 dagen chemo gaat starten moest Thom vandaag naar het ziekenhuis in Brunssum om bloed te prikken. De resultaten zouden dan aan het AZM doorgegeven worden zodat daar bepaald kan worden of de behandeling morgen als gepland door kan gaan.

Omdat de verpleging in het AZM het lang vond duren voordat ze de resultaten kregen zochten zij contact met hun collega's uit Brunssum om navraag te doen. Toen bleek dat men daar het bloed te lang had laten liggen en het inmiddels was gaan stollen! En dat betekent geen resultaten...

Nu moest Thom nog een keer bloed laten prikken...stelletje <piep>! Thom werd er zelfs een beetje verdrietig van, want de ziekte bepaalt heel erg zijn leven nu :( 
Kenmerkend voor Thom is dat hij niet veel later de draad gewoon weer op pakt en niet bij de pakken neer gaat zitten. Hij is naar de stad gegaan met een goed gevulde beurs om voor zichzelf een kado te kopen :)

Dus niet lang ergeren aan die suffe medewerkers van het Atrium in Brunssum (moet toch even gezegd worden ;), maar naar de leuke dingen in het leven kijken: BOB is een toppertje!

De bloedresultaten waren overigens wat aan de lage kant, dus het is even afwachten of morgen gestart kan worden. Tot morgen!

1 opmerking:

  1. En daarom BOB ben jij gewoon TOP
    Niks zal je klein krijgen enne vergeet niet even met ons te delen wat je gekocht hebt want in ieder geval zijn wij op de Bolstraat heel erg benieuwd, ik zet in op......LEGO?!

    BeantwoordenVerwijderen