dinsdag 23 juli 2013

Zoef

Dag 2 van blok 4 kan maar met 1 woord omschreven worden: zoef!

Thom lag net in zijn ziekenhuisbed en de chemo liep al door het infuus. We hebben niet op de klok gekeken, maar deze dag kan de concurrentie aan met de snelste dag tot nu toe. Alles goed gegaan en Thom voelde zich prima, dus snel weer naar huis. Mooi.

Nog even terug naar het moment dat Thom in de parkeergarage van het AZM aankwam. Normaal moet hij dan best een stukje lopen om bij de Kinderafdeling te komen. Vandaag was het echter tijd voor een ritje met de 'AZM-taxi'! De vriendelijk chauffeur ging niet rechtstreeks naar de Kinderafdeling, maar vond dat Thom wel een tour door het ziekenhuis verdiend had :)


Eenmaal thuis stond alleen nog de fysiotherapeut op het programma. Hij was weer verbaasd hoe goed Thom vooruit is gegaan de laatste weken. Hij is nog niet helemaal terug op zijn oude niveau, maar het gaat erg goed.

Nog het vermelden waard: voor sommigen een pijnlijk moment en voor andere een moment van dolle vreugde...Thom heeft zijn PSV clubcard (ooit, lang geleden voor hem aangevraagd) in duizend stukken geknipt! Als Ajax supporter wil hij daar natuurlijk niks mee te maken hebben ;)

4 opmerkingen:

  1. Hoi, van mij mag hij beide kaarten in duizend stukken knippen of zelfs verbranden, als echte Limburger moet tenminste RODA JC fan zijn.
    Thom sterkte verder, en je weet af en een grapje mag, Toch

    Groetjes Frank Reulings

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oe dat is pijnlijk voor menig fan maar ik begrijp je Thom, je moet trouw blijven aan je club kerel.

    En dag 2 doorgestreept
    ET has gone home

    Inmiddels gestart aan dag 3 ik denk aan je ventje. Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. FIETFIEUWWWWWW (Jeanny en Merlijn fluiten op 4 vingers!!!! ) AJAX IT IS!!!!! neneneneneneeeeeuuuuh (klein woordje voor Pattrick). Wij hebben altijd geweten dat Thom verstand van zaken had :-)
    Jeanny en Merlijn

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Thom,

    Ik ben de laatste berichtjes aan het lezen van je, het doet mij heel goed dat je zo een geweldig doorzettingsvermogen hebt.
    Als ik lees wat je elke dag moet doen , petje je af, ook voor ,je ouders. We leven met jullie mee.

    Groetjes,

    Liesbeth en Jean

    BeantwoordenVerwijderen