vrijdag 26 juli 2013

Lang weekend

Op een rustdag in de Tour de France gaan de renners toch altijd een stukje fietsen. Bij Thom was dat vandaag eigenlijk net zo. Ondanks dat hij niet naar het AZM hoefde voor een behandeling is hij toch naar het ziekenhuis gegaan. Dit keer in Heerlen om bloed te prikken. Omdat ze op de bloedpoli geen vingerprikjes mogen afnemen moest Thom naar een klein kamertje ergens verstopt op de 2e verdieping...vlak naast het bloedlab! De kans op stolling van het bloed werd zo wel heel klein.

Toen vanmiddag Thom's oncoloog belde met de uitslagen werd ons vermoeden bevestigd: de waardes zijn nog te laag om morgen verder te gaan met het laatste stukje chemo van deze periode. Verder geen probleem alleen een paar dagen uitstel van zijn 2-weken-vakantie. Maandag weer bloed prikken in Heerlen en dan misschien dinsdag alsnog starten met de chemo.

Vandaag kan Thom wel stoppen met de chemo die hij al een tijdje thuis krijg. Bij deze '6MP-chemo' moet hij altijd 1 uur voor inname en 1 uur na inname nuchter blijven. Om dat te vieren gaat Thom dadelijk zelf pizza's maken =)
Aanschouw hieronder de laatste 3,6 milliliter 6MP chemo (smaakt naar ranja volgens Thom).


Iedereen een heel fijn weekend!

1 opmerking:

  1. PFFFFF nog even uitstel en nog even bijstel. Mijn pet gaat af voor jullie.... jullie allemaal. Ik vind jullie kanjers!! dikke klapzoen!

    XXX Jeanny

    BeantwoordenVerwijderen