donderdag 30 mei 2013

===Hot Wheels===

Het is op dit moment een beetje lastig om Thom te douchen aangezien hij nog wat plakkers op zijn lichaam heeft van de operatie. Dus moesten we een manier verzinnen om met name zijn mooie haardos even te wassen.
De oplossing was al snel gevonden. We konden langskomen bij de vriendelijke dames van Enjoy Haistyling bij ons om de hoek. Zij willen Thom's haren wassen zolang hij dat wil...super!!! En zoals jullie op de foto kunnen zien kon Thom hier erg van genieten.


Na deze wellness behandeling werd het tijd om zijn nieuwe aanwinst eens goed te testen. Met zijn eigen Hot Wheels heeft hij een rondje gecrossed in de Heemtuinen! Even genieten van de natuur zoals Thom het zelf zei.
Thom kan overigens nog gewoon lopen, maar omdat zijn batterij wat snel leeg is komt deze Hot Wheels goed van pas :)


Morgen weer richting het AZM voor chemo en puncties.

Groetjes van Thom

PS. Thom's Blog heeft al meer dan 7500 views!!! Echt super om te zien hoe iedereen mee leeft...bedankt!

6 opmerkingen:

  1. Toppertje Thom
    Het is leuk om je zien te lachen op de foto bij de kapper, een eigen kapster ;-).
    En stoer die hot wheels, laat de motor maar starten diegene
    wat je duwt moet rennen rennen rennen rennen.
    Zet hem op morgen in het azm ,we denken aan je groetjes Ricky Dupuits

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Thom.!! Via Dees staal, misschien ken je haar wel, las ik je blog. . Op Facebook had zij het erover Hoe stoer jij bent.!!. .En zij maakte ons attent op jou Blog.
    Na het lezen van jou Blog wilden we even laten weten dat wij je OOK heel stoer vinden.. Stoer met een grote HOOFDLETTER.!!!
    Je zult het toch maar voor je kiezen krijgen allemaal.!!!!! Hopelijk komt alles goed met je,We wensen je in ieder geval heel veel sterkte, succes en heel veel beterschap.!! Groetjes Dees en Jarno (andere Dees, niet Dees Staal.)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Thom,

    Wat een topweek heb jij gehad zeg! wat heb jij je kranig gehouden! Heerlijk thuis kunnen zijn! super super super!

    Morgen weer een dagje AZM. Hopelijk weer een dagje waarop je ook weer gewoon naar huis mag... Jij kan vast wel al raden waar mijn duimen morgen zitten :-) idd. ja ... bel me dus maar niet :-)


    Ik denk weer aan je! TOITOITOI !!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. hoi thom , lekker zo een wasmassage :-) en fijn dat je met zo een coole stoel rond gereden mag worden :-) hoop dat jij je vandaag zo goed voelt dat je naar huis mag...dikke kus van ons .

    BeantwoordenVerwijderen
  5. bovestaand berichtje is van kirrie tweeny aoife en ciaran

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hey Thom,

    Je eigen hot wheel en welness!!! Heerlijk om jou zo te zien lachen bij de kapper en in je hot wheel! Hopelijk zijn de chemo en puncties goed verlopen en mag je weer mee naar huis! Seppe denkt dat je wel naar huis mag...hij hoopt het voor je en wij natuurlijk ook!
    Tot toi bikkel to the max!!

    Knuffel van ons allemaal
    Seppe, Saf, Chantal en Rene

    BeantwoordenVerwijderen