maandag 30 december 2013

Het afgelopen weekend is een flinke reactie op de chemokuur uitgebleven. Dit hadden we op basis van eerdere kuren wel een beetje verwacht. Thom is wel wat sneller moe, maar relatief gezien lijkt het allemaal mee te vallen. Garantie echter tot aan de deur.

De zelfgemaakte pizza was heerlijk en is goed gevallen! Het moment waar Thom al zo lang naar uitkijkt is bijna aangebroken...pizza taco van Molise :)

Na overleg met de diëtiste is besloten dat de sonde voeding gestopt ma worden! De sonde mag er zelfs uit, maar Thom vindt het fijner om hem nog even te laten zitten. Via de sonde kunnen we een aantal vieze, smerige medicijnen geven. Slimme kerel :) 

Nadat vandaag de fysio was geweest is Thom bloed gaan prikken. De uitslag hiervan was helemaal in orde. Wel is er een schimmel geconstateerd...(zucht).
Op dit moment is er nog geen reden om in te grijpen, maar morgen zal de oncoloog zich erover buigen om te kijken of verder onderzoek nodig is.

Wordt vervolgd dus...




1 opmerking:

  1. Oh hoop zo dat alles zo rustig blijft en dat die schimmel geen roet in het eten gooit!! Toch alvast een fijne jaarwisseling!!
    Angèle

    BeantwoordenVerwijderen