woensdag 4 december 2013

Surprise!

Thom heeft vannacht heerlijk geslapen en toen hij wakker werd voelde hij zich prima. Zijn oncoloog en de kinderarts kwamen hun dagelijkse rondje bij hem maken en gaven aan dat de vetten in zijn bloed wat aan de hoge kant zijn. Dit kan een gevolg zijn van de chemo en van de extra voedingsstoffen die hij via het infuus krijgt, maar er is vooralsnog geen reden tot paniek. Ze gaan het wel nauwlettend in de gaten houden, omdat het eventueel o.a. de werking van de alvleesklier kan beïnvloeden. De 2 uitgestelde chemo's worden doorgeschoven naar het einde van dit blok waar we nu in zitten.

Morgen gaat Thom trouwens verhuizen naar een 2-persoonskamer, omdat een ander patiëntje 'zijn' kamer nodig heeft.

Vandaag was het voor Thom surprise-op-afstand-dag :) Zijn juf had namens hem een lootje getrokken en voor Luna is deze erg mooie surprise gemaakt (al zeg ik het zelf :)


Zelf heeft Thom deze super stoere surprise gekregen van Ricky.



Een top dag! :)

1 opmerking:

  1. Je gaat vooruit Thom en dat is super, ik snap dat voor jezelf het nog veel te lang duurt voordat je weer normaal mag eten of zelfs naar huis maar......dit is echt al een mijlpaal en je doet het super vent! Geef je mama's en papa's ook maar een dikke knuffel. Xx petra en lou
    Randy en Joyce

    BeantwoordenVerwijderen