donderdag 5 december 2013

Sinterklaas

Het gaat steeds beter met Thom. Gisteravond was hij nog een beetje misselijk, maar vanochtend voelde hij zich prima. Omdat de Sint geen enkel kind vergeet is hij vandaag ook bij Thom op bezoek geweest. Hij moest Thom wel even zoeken want sinds vanochtend ligt hij op een andere kamer. Omdat zijn bloedwaardes steeds beter zijn is de kans dat hij in isolatie moet heel klein geworden en vanmorgen kwam er een ander kindje dat helaas wel in isolatie moet op zijn oude kamer liggen. Thom ligt nu samen met Flavio op een kamer. Deze Portugese jongen van 15 spreekt helaas geen Nederlands, dus echt lekker beppen zit er niet in :)

Deze feestelijke dag kreeg vanmiddag een extra tintje, omdat Thom te horen kreeg dat hij licht verteerbaar eten mag krijgen! Het gaat de goede kant op en daarom vinden de artsen dat hij dit wel verdient heeft. De eerste kopjes kippenbouillon zijn al op :)
De extra voeding via het infuus is nu ook gestopt en dus kan de portacath ontkoppelt worden.

Om het feest compleet te maken gaf de kinderarts later op de dag aan dat als de voeding goed valt en de zgn. leuko's goed blijven Thom misschien wel over een paar dagen naar huis mag! Nog niet te vroeg juichen, maar na bijna 3 weken ziekenhuis is dit heerlijk nieuws.

Iedereen een hele fijne Sinterklaasavond!


Herkent iemand deze houder waar Piet in hangt?! ;)

2 opmerkingen:

  1. Hey thom fijn dat het de goede kant uit gaat. We zullen duimen dat je snel naar huis toe mag. Dikke x van akela en o ja volgens mij hangt piet in een wc bril :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. was die houder voor piet? en wij maar denken dat er een klok in hoort :D

    BeantwoordenVerwijderen