zondag 22 december 2013

Roda JC - Ajax

Vorige week hebben we Thom verteld dat er voor vandaag iets speciaals voor hem geregeld is. Een meedenkende buurman had een paar maanden geleden een balletje opgegooid om te kijken of het mogelijk was om Thom een onvergetelijke dag te bezorgen als Ajax-fan. Vandaag was het Roda JC tegen Ajax...en Thom was door beide clubs uitgenodigd om deze wedstrijd als VIP bij te wonen!!! Omdat pas op het laatste moment gekeken kon worden of het door kon gaan hebben we het lang geheim moeten houden. Toen Thom het uiteindelijk te horen kreeg vond hij het super leuk, maar hij was ook wel zenuwachtig...erg spannend allemaal :)

Hij mocht vandaag op de hoofdtribune naar deze wedstrijd kijken en na afloop zou Ajax een verrassing voor hem regelen en met een beetje geluk mocht hij misschien zelfs bij de spelers van Ajax in de kleedkamer komen! Het werd gewoonweg een top dag. Zowel Ajax als Roda JC hebben er alles aan gedaan om er voor Thom een dag van te maken om nooit te vergeten. Thom heeft van de eerste tot de laatste minuut genoten en het hoogtepunt was toch wel de ontmoeting met Frank de Boer.


En omdat het zo geweldig was nog een paar foto's:





Roger...bedankt! :)

4 opmerkingen:

  1. Lieve Thom, wat een geweldige ervaring! Super dat je zo genoten hebt!! Top! High five Mel en Merijn

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Thom en andere mannen Nolten, wat zullen jullie hebben genoten. Geweldig.
    Hier zijn stiekem 2 mannen een beetje jaloers, maar de foto van jou met Ronald de Boer moet pappa afdrukken, want die willen ze wel op hun Kamer hangen ;-).
    Fijn, dat jullie zo'n goed meedenkende buurman hebben.
    Roger Top geregeld. Dikke Knuffel van Alle Offies

    BeantwoordenVerwijderen
  3. EEEK ik bedoel natuurlijk FRANK de boer!
    Ja dat heb je met die vrouwen die geen verstand hebben van voetbal ;-(.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. WAUWWWW COOL!
    En de wedstrijd was ook nog eens top...

    BeantwoordenVerwijderen