donderdag 19 december 2013

KFC

Na ruim een maand is Thom vandaag weer op school geweest. Hij wilde graag nog even gedag zeggen tegen zijn klasgenootjes voordat de vakantie begint. Hij had een kerstkaart geschreven voor ze en heeft die aan de hele klas voorgelezen!

Na een half uur lekker bijkletsen was het tijd om naar huis te gaan. Thom is nog wat verzwakt door alle gebeurtenissen van de afgelopen weken en op de laatste trede van de grote trap in het schoolgebouw ging het mis...zijn been kon niet voldoende steun vinden en daardoor viel hij op de grond :(((
De pijn in zijn rug die hem een tijd geleden parten speelde stak zijn kop weer op. Met wat pijnstillers en rust ging het gelukkig later op de dag weer wat beter, maar de schrik zat er goed in. Hopelijk voelt hij zich morgen weer een stuk beter.

Vandaag is er nog overleg geweest met de diĆ«tiste. Omdat het eten goed gaat en Thom weer bijna op zijn oude gewicht is wordt de sondevoeding afgebouwd! Na het weekend maken we weer een nieuwe balans op.

Dit apparaat zorgt er overigens voor dat Thom zijn sondevoeding binnen krijgt.

  En het allerbelangrijkste van vandaag...Thom heeft zijn eerste kipnuggets van KFC weer gehad en ze smaakten heeeeeeeeeeeerlijk!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten