woensdag 1 januari 2014

*** Happy New Year ***

Vanaf deze plek willen wij namens Thom iedereen die hem het afgelopen jaar op welke manier dan ook gesteund heeft een heel mooi en bovenal gezond 2014 wensen!!!

Thom zei vannacht, nadat hij met heel veel plezier wat vuurwerk had afgestoken en tevreden naar bed ging: "Het was me een jaartje...!"
Een betere omschrijving hadden we zelf niet kunnen verzinnen.

Nog voordat het vuurwerk de lucht in ging hebben we het jaar in stijl afgesloten. Het grote moment was eindelijk daar...het avondeten bestond uit niets minder dan een overheerlijke pizza taco van Molise!!! Bijna 2 maanden had hij hier naar uitgekeken en hij heeft zelden zo genoten van een pizza ;)

En om het nieuwe jaar goed te beginnen: gisteren was er geen spoor meer van de schimmel. Wel moet hij nu 2 x per week bloed gaan prikken om dit goed in de gaten te blijven houden.

2 opmerkingen:

  1. Thom, het was me zeker een jaartje zeg! Maar voor 2014 wensen we je samen met die lieve oudes, extra ouders en zusjes een jaar waarin je je weer beter gaat voelen en samen mooie dingen mag beleven.Soms ook misschien met ons ;-). Xxx Niels, Ilona, Janne en Suus

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wat doet dat goed om met zo'n goede berichten het nieuwe jaar te beginnen!!
    Ja Thom het was me het jaartje wel, ik denk dat we allemaal beretrots op je zijn kerel !!
    Op naar een goed 2014!!!!!
    Angèle

    BeantwoordenVerwijderen