woensdag 8 januari 2014

Griep of chemokuur

De temperatuur van Thom is de laatste tijd wat aan de hoge kant. Net zoals iedereen is de kans op een griepje in deze periode aanwezig, maar bij Thom moeten we daar extra alert op zijn. Gisteren liep de temperatuur al snel op waardoor de kans reëel werd dat hij naar het ziekenhuis zou moeten :(
De hele tijd is er overleg geweest met de afdeling en de 'logeertassen' stonden al klaar. Opeens was er een daling aan het begin van de avond! Een uur later nog een keer meten en ook die was lager dan daarvoor. Thom kon dus lekker in zijn eigen bed slapen :)

Vanmorgen op naar het ziekenhuis voor de eerste chemokuur van het nieuwe jaar. Voordat deze gestart kon worden werd Thom extra goed nagekeken door de kinderarts om eventuele problemen met de griepverschijnselen te voorkomen. Nadat er groen licht was gegeven kon de kuur starten. Deze is goed verlopen en tegen het eind van de middag kon Thom weer naar huis.

Overigens voelt Thom zich al dagen eigenlijk gewoon prima. Alleen het eten en drinken ging de laatste dagen wat minder. Na overleg met de diëtiste is besloten om als het nodig is weer wat sonde voeding te geven. Prima.

Volgende week woensdag weer de volgende kuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten