maandag 18 november 2013

Langzaam de goede kant op

Vannacht heeft Thom redelijk goed geslapen. Hij is niet meer zo vaak wakker geweest als de afgelopen dagen. Hij had wel wat last van krampjes, maar dat past bij het ziektebeeld. Verder houdt zijn lichaam vocht vast waardoor hij o.a. een wat boller gezicht heeft (is maar tijdelijk).

Er zijn vandaag bloed- en urine monsters afgenomen en er is een echo gemaakt van de darmen, lever en nieren. De resultaten zijn nog niet allemaal bekend, maar het gaat langzaam aan de goede kant op zoals het nu uitziet.

Belangrijkste bloedresultaat is dat Thom niet meer neutropeen is! Verder hebben ze een beestje in zijn darmen gevonden die nu bestreden wordt met antibiotica. Later vandaag zal hij nog extra voedingsstoffen via het infuus krijgen om aan te sterken (hij mag nog niks eten, alleen wat water drinken).

Kortom het was weer een leerzame dag...

1 opmerking:

  1. Hai lieve Thom heel veel succes in je ziekenhuisbed!!! We missen je allemaal, de kinderen vinden het maar saai en ongezellig zonder je, we missen je grapjes (ik ook). Hopelijk knap je snel weer op zodat we je weer zien of op de webchair of in de klas. lieve groetjes van je juf en van de kinderen!! Had ik met net verheugd je thuis te kunnen vervelen met je lievelingsvak Spelling en dan ben je er niet... balen.. meer voor mij dan voor jou natuurlijk...ha ha

    BeantwoordenVerwijderen