woensdag 27 augustus 2014

1e schooldag & vissen

Het weer wilde deze zomervakantie niet echt meewerken, maar het is toch heerlijk om 6 weken vrij van school te hebben. En dan komt het moment dat je weer op tijd naar bed toe moet en dat de wekker gezet gaat worden om naar school te kunnen gaan. Iedereen moet wennen aan het nieuwe ritme, maar het was een gezellige boel op de Basisschool Langeberg afgelopen maandag. Thom vond het leuk om weer te gaan en heeft het de eerste dag 'gewoon' de hele dag volgehouden!!! Als alles goed blijft gaan zal hij dit jaar hopelijk veel op school zijn om een zo normaal mogelijk schooljaar mee te maken. 

Een eerste schooldag zoals die voor alle kinderen leuk en spannend is, maar voor Thom en ons toch een beetje bijzonder dat hij er 'gewoon' bij is.

Omdat de zon vandaag onverwachts op volle kracht aan het schijnen was wilde Thom graag op stap gaan...hij wilde wel eens gaan vissen! Dus op naar Mechelen om op forellen te gaan jagen. Na een kleine introductie werd Thom los gelaten en al snel vloog zijn dobber met een mooie boog door de lucht om in het midden van de vijver neer te plonsen. Hij had 1 keer beet, maar bij het binnen halen van de forel ging die er op het laatste moment alsnog vandoor. Geen probleem, gewoon doorgaan! Helaas wilde het vangen niet echt meer lukken, maar dit smaakt naar meer.

Best wel relaxed dat vissen ;)


Gatver...dat aas wiebelt! Gelukkig hoefde hij deze beestjes niet zelf aan het haakje te slaan...daar heeft Thom zijn mensen voor :p


1 opmerking:

  1. Hoe bijzonder is het dan ineens om een normale dag te beleven, op naar méér
    Xx
    Petra van ree

    BeantwoordenVerwijderen