zondag 7 september 2014

School en zo

Nu de school weer is begonnen loopt iedereen weer in het oude vertrouwde ritme. Het ritme is voor Thom net even iets anders, maar ook hij gaat (bijna) elke dag naar school. Soms maar heel even, soms een hele dag. Met 34 leerlingen is het een grote klas, maar Thom heeft zijn plekje gevonden en hij is er graag. De meester is leuk maar ook een beetje streng...vooralsnog vindt Thom dat geen probleem :)

Tijdens de eerste gymles ging helaas een klein beetje fout. Thom trapte tegen een bal en dat deed pijn aan zijn voet. De voet en enkel werden wat dik en een ritje naar de fysio was al snel gemaakt. Een goede massage en wat tips zorgden ervoor dat het alweer wat beter ging. Helemaal voorbij is deze blessure nog niet, maar het gaat de goede kant op.

Elke 3e week krijgt Thom zowel thuis als in het ziekenhuis extra chemo's en daar heeft hij de laatste tijd last van. Vermoeidheid, lusteloosheid en soms een verdrietige bui zorgen ervoor dat hij in die week het even lastig heeft. Na een paar dagen knapt hij gelukkig weer op, maar juist op dat soort momenten word je er weer bewust van dat hij, ondanks de goede vooruitgang van de laatste maanden, toch nog niet de oude is...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten