dinsdag 16 september 2014

Rustig weekje

Het schooljaar loopt weer op volle toeren en dat betekent voor Thom dat hij, net zoals vorig jaar, een paar momenten per week begeleiding krijgt om de lessen die hij mist zoveel mogelijk in te halen. Op school is die eer voor Nicole, de IB-er van de bovenbouw. Thom kent haar al een paar jaar, dus dat ging vanaf de eerste minuut helemaal goed. Na een eerste gesprek/les van haar kwam hij thuis en zei daarover:"Ik heb een goed gevoel bij haar en dat heb ik haar ook gezegd. Vond ze leuk om te horen" ;)

Naast leuke en goede gesprekken met haar moet hij natuurlijk ook flink aan de bak om goed bij te blijven. Daarin staat Nicole niet alleen. Ook dit jaar heeft Thom een Ambulant Begeleider toegewezen gekregen en zij, juf Ien, zal Thom komend schooljaar ondersteunen. Samen met meester Maurice (die voor groep 7 staat) gaan ze alles in het werk stellen om Thom goed door dit schooljaar heen te loodsen. Thom zelf gaat  nog steeds bijna elke dag naar school en doet goed z'n best om er een leuk schooljaar van te maken.

Inmiddels gaat het met zijn voet een stuk beter!

Vandaag heeft hij naast een chemokuur ook zijn maandelijkse longfunctie gehad. Thom staat daar niet om te springen, want de medicijn die hij moet inademen zorgt voor een irritant gevoel in zijn neus en keel. Al met al is het goed gegaan en is hij er weer een maandje vanaf.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten