woensdag 13 augustus 2014

Heerlijke vakantie

Na een week genieten is Thom afgelopen vrijdag thuis gekomen van een super vakantie met de Stichting Lob'star op Abdij Rolduc. Er waren allerlei activiteiten geregeld door de vrijwilligers van deze stichting: o.a. paard (pony) rijden, bioscoopje pikken en een bezoek van de politie en brandweer die met verschillende auto's/wagens/kranen waren uitgerukt. Thom vond het zeer geslaagd!

Zoals gezegd gaat hij deze zomervakantie maar liefst 3 keer weg. Na Denemarken en Rolduc is hij bij het ter perse gaan van deze blog alweer vertrokken richting Belgische Ardennen. Na alles waar hij het afgelopen jaar voor heeft moeten knokken is dit meer dan verdient als je het ons vraagt :)

Tussen de bedrijven door is geheel onverwacht een kleine wens van Thom in vervulling gegaan. Na overleg met het ziekenhuis mag hij veel eerder dan verwacht weer naar zijn favoriete ijssalon Oberije!! Genieten met een hele dikke vette grote G ;)


Overigens zijn de neutro's weer aan het stijgen! Dus ook op dat front weer goed nieuws.

Sinds mei vorig jaar hebben jullie al meer dan 90.000 keer zijn blog gelezen...een onwaarschijnlijk aantal waarvoor we ook zeer dankbaar zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten