dinsdag 5 augustus 2014

Mijlpaaltje & vakantie deel 2

Sommige chemo's die Thom kreeg hadden tot gevolg dat zijn haren uitvielen. Een tijdje geleden zijn die chemo's gestopt, dus begon zijn haar stilaan weer te groeien. Afgelopen vrijdag was het tijd om zijn mooie bos(je) haar een klein beetje bij te knippen! Er is maar een heel klein beetje geknipt (Thom wilt graag zijn lange haren van vroeger terug), maar toch is dit een klein mijlpaaltje :)


Op dit moment is hij volop aan het genieten van zijn 2e vakantie: een week naar Rolduc, waar Stichting LOB'STAR alles uit de kast haalt om oncologische kinderen een geweldige week te bezorgen. En tot nu toe slagen ze daar volgens Thom heel erg goed in!


Tussen al dit goede en leuke nieuws in gaat Thom nog altijd elke dinsdag voor een chemokuur naar het AZM. Alles verloopt vlotjes, al waren zijn neutro's de afgelopen dagen opeens aan de lage kant. Hij is gelukkig niet neutropeen en zijn oncoloog heeft ook meteen de verschillende doseringen van de chemo's aangepast waardoor de neutro's hopelijk snel weer wat zullen stijgen. Ondertussen heeft Thom verder nergens last van al was het voor ons toch wel weer even schrikken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten