woensdag 20 augustus 2014

Bijna voorbij...

...die mooie zomer!

Wat het weer betreft was het natuurlijk geen hele mooie zomervakantie, maar Thom kan terug kijken op een geslaagde vakantie. Hij heeft veel gezien, geproefd en ondernomen de afgelopen weken. Soms ging het een beetje moeizaam of was hij erg moe, maar onder de streep gaat deze vakantie met mooie herinneringen de boeken in.

Eens per 4 weken moet hij zich melden op de longfunctie van het AZM (om de kans op een longinfectie zo klein mogelijk houden). Via een mondkapje krijgt hij dan in een kleine 20 minuten een medicijn die rechtstreeks naar de longen gaat. Dit is niet elke keer een doorslaand succes, omdat al dat gekriebel in je neus en keel niet echt prettig is. Gisteren ging het redelijk goed en Thom is er gelukkig weer voor even van af.

De chemokuur die hieraan vooraf ging verliep weer soepel, al heeft de apotheker de laatste weken moeite om de aanvraag voor de chemo goed te verwerken. Thom krijgt al maanden zijn chemo's via een shot in de portacath toegediend. Opeens leverde de apotheker infuuszakjes aan zodat de infuuspomp weer van stal gehaald moest worden. Gelukkig heeft dit geen invloed op zijn behandeling, maar een beetje vreemd is het wel. De oncologisch verpleegkundige heeft een 'incident-melding' gemaakt om iedereen weer even wakker te schudden en de aanvragen goed te verwerken :)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten