donderdag 8 mei 2014

Gewoon lekker

Een paar dagen geleden is Thom bij de tandarts geweest en die heeft zijn gebit weer mooi opgepoetst. Alle chemo's en medicijnen zijn een kleine aanslag geweest op zijn gebit en nu was het tijd voor wat herstelwerkzaamheden. En dat dit goed gelukt is kunnen jullie met eigen ogen zien als jullie zijn mooie glimlach weer zien ;)

Vanaf deze week vinden de behandelingen van Thom op dinsdag plaats. Hij moet zich het komende jaar elke week niet meer melden op de afdeling, maar op de poli waar zijn oncoloog hem zijn chemokuren via een shot toedient. Dit was voor Thom een klein beetje wennen, want de afdeling is in de loop van de tijd toch een heel vertrouwde omgeving geworden. Misschien was het daarom dat zijn oncoloog extra zijn best deed om het leuk en gezellig te maken. Hij haalde allerlei fratsen uit om Thom aan het lachen te krijgen...en met succes!

Om de meivakantie lekker door te komen is Thom nog even een bezoekje gaan brengen aan de arcade (Gamestate). En nadat hij allerlei coole games gespeeld heeft is hij nog wat gaan drinken in de naastgelegen bowling. En daar horen natuurlijk een portie snacks bij :)

Gisteren zijn twee sympathieke vrouwen van 'Make a Wish Nederland' op bezoek geweest. Ze hebben Thom bestookt met allerlei vragen en hij hield maar niet op met kletsen. Hij vond het erg gezellig en vond het jammer dat ze weg gingen. De dames gaan binnenkort een verrassingsdag voor hem organiseren, dus we zijn erg benieuwd wat dat gaat worden. Wordt vervolgd!


En tussen alle bedrijven door leest Thom even rustig in zijn favoriete 'krantje' :)))


Nog een paar dagen vakantie en dan verheugd hij zich toch stiekem een beetje op school.

Kortom...gewoon een lekkere periode nu!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten