donderdag 22 mei 2014

Druk, druk, druk...

Thom heeft het de afgelopen dagen maar druk gehad:

Eerst was er vrijdag een klein verrassingsfeestje om te vieren dat hij halverwege de behandeling is. Uiteraard werd dat vooraf gegaan door een bezoekje aan de arcade en een heerlijk 3-gangen-diner bij KFC (kip-frieten-cola)! Om 00:30 maakte Thom het licht uit en keek hij terug op een heerlijke dag.

Zaterdag ontstond er in de straat een spontaan waterballonnen gevecht, waarbij de mannen tegen de meisjes de strijd met elkaar aangingen. Alhoewel de geleerden het er niet over eens konden worden, gaf Thom de overwinning aan de meisjes...onbegrijpelijk ;)

Maandag stond het jaarlijkse schoolreisje op het programma: met z'n allen in de bus naar Bobbejaanland! Hoe het precies kon weten we niet, maar Thom had energie voor tien en heeft het de hele dag vol gehouden!!! Heerlijk weer, een mooi park en met z'n matties de hele dag op stap...misschien toch niet zo verwonderlijk dat hij het zo lang heeft volgehouden.


Nadat hij dinsdag zijn wekelijkse chemokuur heeft gehad was het woensdag tijd voor het volgende pretpark: Toverland. Samen met andere oncologische kinderen een dag even niet ziek zijn. Onder toeziend oog van een verpleegster en een pedagogisch medewerkster van het AZM kon iedereen lekker zijn gang gaan in het park. Alles was tot in de puntjes geregeld en we hebben alleen maar vrolijke kinderen gezien tijdens deze Dolle Dingendag!


Erg moe, maar ook zeer voldaan ging hij slapen en had hij een vrijbriefje gekregen om vandaag eerst uit te slapen en daarna zouden we kijken hoe de dag eruit zou gaan zien. Ondanks de vrijbrief was hij op tijd wakker om naar school te gaan, maar na een uurtje bleek dat de batterij toch echt even opgeladen moet worden de komende dagen. Een drukke maar zeer leuke week!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten