zaterdag 31 mei 2014

Weer een leuke week

De afgelopen week mag de boeken in gaan als een prima week. De chemokuur ging snel en soepel en als we al over iets willen klagen dan is het dat de webchair, ondanks verwoede pogingen, nog altijd niet 100% werkt. Maar dit weegt uiteraard niet op tegen de periode waarin Thom op dit moment zit. Hij voelt zich goed en hij heeft deze week zelfs voor het eerst op een loopband zijn fysio-oefeningen kunnen doen. Letterlijk stapjes vooruit maken!

Over stapjes gesproken...al weken waren er op zolder kleine voetstapjes te horen. Met heel veel geduld en een vrachtlading aan kaas hebben we de eigenaar van deze stapjes weten te vangen! Nadat we hem vermanend hadden toegesproken om niet terug te keren is hij in de natuur uitgezet :)


Een absoluut hoogtepunt was dat Thom na een jaar afwezigheid weer tussen zijn klasgenoten stond tijdens het bezoek van de schoolfotograaf...hij staat er toch maar weer mooi tussen! :)


Met het mooie weer van de afgelopen dagen was het tijd om zijn doe-het-zelf-insectenkast in elkaar te timmeren. Zonder ook maar 1 keer met de hamer op zijn vingers te slaan had Thom hem in elkaar gezet. Deze heeft een mooi plekje gekregen tussen de huisjes voor vlinders en lieveheersbeestje.



En om de week in stijl af te ronden is hij vandaag na lange tijd weer naar de scouting geweest. Hij heeft het niet de hele opkomst vol kunnen houden, maar hij was erg blij dat hij weer eens kon gaan en gaf het dan ook een dikke 9. Hij zal overigens binnenkort de opbrengst van zijn inzamelingsactie officieel overdragen aan zijn welpenstaf. Zodra dat gebeurt is melden we dat hier.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten