woensdag 30 april 2014

Het betere werk

De afgelopen dagen was Thom opeens neutropeen...nondejuu. De ASP-chemo die hij twee weken geleden voor het laatst gekregen heeft, heeft zijn tentakels nog even uitgeworpen. Even een paar dagen extra voorzichtig zijn, maar gelukkig bleek vandaag dat zijn weerstand weer mooi gestegen was! 

Dat was al het eerste goede nieuws van de dag. Tijdens de chemokuren van vandaag kwam zijn oncoloog nog even op bezoek. Die zei plotseling dat een tweetal antibiotica gestopt kunnen worden...wat als bijkomend voordeel heeft dat zijn sondeslang de prullenbak in kan! Voor Thom een hele opluchting, want zo'n slang in je gezicht is toch eigenlijk maar helemaal niks.

Naast dit tweede goede nieuws van de dag gaat Thom komende zomer een paar dagen naar Legoland in Denemarken. Even lekker op vakantie tussen de behandelingen door. Deze vakantie is mede mogelijk gemaakt door Dave en Henny die Thom een tijdje geleden een mooie check hebben overhandigd (KiKa Zaalvoetbaltoernooi). We hebben deze twee mannen al veelvuldig bedankt, maar omdat dat nooit genoeg kan vanaf deze plek nogmaals een bedankje ;)

En om in dezelfde sfeer te blijven kunnen we weer een heel mooi initiatief melden. Op donderdag 5 juni gaat Dide Vogelzang meedoen aan Alpe d'HuZes! Zij wilt zoveel mogelijk geld inzamelen voor kinderen met kanker en gaat op haar wielrenfiets de Alpe d'Huez opklimmen voor Thom! We hopen op zoveel mogelijk steun voor haar geweldige actie, dus als jullie haar willen steunen kan dat op: 

http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/acties/didevogelzang/dide-vogelzang/


2 opmerkingen:

  1. Ben er stil van... fantastisch! (ik heb ook goed nieuws, althans ik ben er heel blij mee ;-) ik kan weer reageren op je blog Thom! JOEPIE!! zo, nu dat gezegd is, wens ik dat je snel niet meer neutronen bent (is dat goed Nederlands?) een dikke knuf van hieruit!

    Groetjes Jeanny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Thom, we hebben al meer dan 2000 euro opgehaald!

    BeantwoordenVerwijderen