zondag 6 april 2014

Trendbreuk & KiKa feest

Ging het de afgelopen weken eigenlijk gewoon goed, zo plotseling veranderde dat gisteren. Thom voelde zich niet helemaal lekker en zijn temperatuur was aan het stijgen. In zo'n geval wordt er een permanent telefoonlijntje uitgegooid naar het AZM en aan het eind van de middag werd besloten dat ze Thom toch graag even wilde zien om te kijken wat er nu precies aan de hand is.

Na controle van het bloed en een bezoekje van de kinderarts bleek dat Thom een (griep)virus heeft opgelopen. Met behulp van paracetamol moet zijn lichaam dit verder zelf oplossen...uitzieken dus. Vervelend, maar dit uitzieken mag wel lekker thuis! Geen opname in het ziekenhuis en ondanks dat alle plannetjes voor de avond in het water zijn gevallen was het wel erg fijn dat we naar huis toe konden gaan.

Een van die plannetjes was een bezoek brengen aan een KiKa-feest. Dit feest was als bedankje aan iedereen die meegeholpen heeft aan het 'Groene Ster KiKa Zaalvoetbaltoernooi' afgelopen jaar. Thom was als 'special guest' uitgenodigd door de organisatie, omdat ze voor hem een aantal verrassingen hadden. De hele dag is er contact geweest met de organisatie, maar uiteindelijk konden we dus helaas niet gaan. Daar lieten ze het natuurlijk niet bij zitten en ze hebben later die avond een afgevaardigde langs gestuurd om Thom alsnog wat cadeautjes te brengen :)
Naast een beker, gewonnen door de meiden van Groene Ster, kreeg hij de enige echte KiKa-beer (omgedoopt tot McKnuf) en als gigantische klap op de vuurpijl heeft Thom een cheque gekregen waarmee hij een wens mee in vervulling mag laten gaan! Thom was er behoorlijk van onder de indruk en gaat nu goed nadenken welke wens hij wilt verzilveren.

Dave, Henny en iedereen die hieraan meegewerkt heeft ontzettend bedankt namens Thom!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten