donderdag 5 september 2013

Home Sweet Home!

De dag begon vandaag met een liedje zingen! Wat is nu leuker dan om je kado-moeder via facetime een aubade te geven voor haar verjaardag?! =D
Verdere verzoekjes om voor iemand te zingen werden de rest van de dag resoluut van de hand gewezen.

Nadat Thom een uurtje les had gehad was het tijd om de benen te strekken. Vanaf de bovenste verdieping heb je een leuk uitzicht over het ziekenhuis.


Daarna een verdieping lager het werk van lokale kunstenaars kritisch bekijken.


Verder is de neuroloog nog langs geweest om naar het herstel van zijn oog te kijken. Hij zag een lichte verbetering en heeft de hoop dat het zich nog verder zal gaan herstellen al gaat dat wel lang duren.

Tussen de bedrijven door heeft Thom een keer over moeten geven van de chemo. Gelukkig luchtte dat erg op waardoor het bij deze ene keer is gebleven. Daarna was het wachten op de uitslag van zijn bloedspiegel. Twee weken geleden was deze net te hoog waardoor er een extra nachtje bijgeboekt moest worden. Om de spanning nog verder op te voeren bleek er een storing in het lab te zijn...de uitslag zou dus later komen. Gelukkig vloog de tijd voorbij en was de uitslag weliswaar op het randje, maar hij mocht naar huis!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten