vrijdag 31 oktober 2014

Het aftellen is begonnen!

De afgelopen week was een prima week voor Thom. Direct na zijn chemokuur had hij wel een enorme dip, maar die was gelukkig weer snel over. Volgende week staat weer een belangrijk meetmoment op het programma. Dan gaat hij naar de PICU waar ze beenmerg- en hersenvochtpuncties uit zullen voeren. De verwachting is dat alles nog altijd 'volgens het boekje' verloopt, maar het zal toch een spannende week worden voordat de uitslag bekend is. Thom verheugd zich, zoals altijd, op deze puncties...weer lekker dommelen (roesje) :)

Maar nog veel belangrijker is dat Thom maandag 3 november jarig is!!!
Er staan dan 11 jaren op de teller van een heel bijzonder, lief, sterk, mooi en grappig ventje ;)
Er zijn periodes geweest dat we bang waren dat we zijn laatste verjaardag al gevierd hadden, maar stilaan hebben we de goede hoop dat er nog heel veel zullen volgen. Hieperdepiep...!!!


De uitslag van de onderzoeken bij de logopedist was overigens wat voorbarig...de eerste test is besproken, maar Thom heeft er nog een gemaakt en volgende week volgt het restant van die test. Daarna kunnen er pas conclusies getrokken worden.

Afgelopen woensdag besloot Thom met:
- het leukste van de dag: dat hij de hele dag naar school is geweest, dat hij nieuwe oefeningen bij de fysio heeft gedaan en dat hij flink heeft kunnen worstelen met Ian, Daan en Frank.
- het stomste van de dag: dat hij aan het eind van de dag hoofdpijn had.
- het vreemdste van de dag: z'n vader (???)

1 opmerking:

  1. Dag Thom,

    Je kent mij waarschijnlijk niet, maar ik ben van de tafeltennisvereniging en kijk om de paar dagen naar jouw blog. Ik hoop dat je een geweldige verjaardag vandaag zult hebben, en hoop je ooit weer eens te zien op tafeltennis.

    Veel groetjes,
    Thei Geurts

    BeantwoordenVerwijderen