donderdag 9 oktober 2014

Vanalles

Op zich was het een rustige week voor Thom. Nadat zijn brigadierstaken erop zaten is hij zaterdag naar de scouting geweest. Even kennismaken met de nieuwe Welpen. De herstelwerkzaamheden zijn overigens al begonnen, dus hopelijk kan de scouting over een tijd weer terugkeren op hun oude nest.
Zondag was het tijd om, ondanks het druilerige weer, naar de kermis te gaan. Eerst een rondje over de kermis lopen, wat poffertjes eten en met een geweer op plastic hangertjes schieten...11 van de 15 schoten waren raak, dus denk na voordat je met Thom ruzie zoekt! ;)


Dinsdag ging het weer richting het AZM voor zijn chemokuur, maar dit keer moest hij zich melden op de Kinderafdeling B2 ipv op de poli. Dit vanwege personeelstekort en op deze manier konden ze hem makkelijker inpassen. Het was leuk om weer eens oude bekende gezichten te zien en om op 'zijn' afdeling te zijn. Vorig jaar heeft hij hier menig uurtje doorgebracht, dus het was een feest van herkenning. Na de kuur nog even iedereen gedag zeggen en daarna weer lekker naar huis.

Thom is een goede leerling, maar met spelling blijft hij worstelen. Omdat we hem ook op dat gebied extra ondersteuning willen geven is hij deze week voor het eerst naar logopedie geweest. Allerlei vragen moesten beantwoord worden en vanaf volgende week worden allerlei testen gedaan om te kijken of en waar de probleemgebieden zitten. Thom vond het een leuke mevrouw en het was er gezellig :)

Een paar weken geleden heeft Thom meegedaan aan een prijsvraag van het programma 'Museum Undercover'. Tot zijn grote verbazing was hij een van de drie prijswinnaars en mocht hij naar de opnames van dit programma in het Archeon! Helaas was hij op de opnamedag niet helemaal in orde en is hij niet kunnen gaan. Om hem toch van zijn prijs te kunnen laten genieten is hij voor komende zaterdag alsnog uitgenodigd om naar de opnames te komen! Dit keer zijn ze in het Spoorwegmuseum in Utrecht. Thom heeft er veel zin in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten