woensdag 5 februari 2014

Goed en verdrietig nieuws

De afgelopen week was voor Thom een week met fijn nieuws, maar ook met heel erg verdrietig nieuws.

Donderdag kregen we een telefoontje dat Thom's tafeltennistrainer John plotseling was overleden :(
Thom schrok hier nogal van en zei dat hij John altijd een leuke en grappige man vond. Helaas kon Thom niet bij zijn afscheid zijn, maar hij heeft mooie  herinneringen aan John. We wensen vanaf deze plek iedereen heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies...

Het goede nieuws was dat de bloeduitslagen van maandag goed waren en dat Thom niet meer neutropeen is. Ook heeft hij een aantal cito toetsen gemaakt en de uitslagen waren heel erg mooi! Thom mist heel veel van dit schooljaar, maar dankzij de goede begeleiding die hij vanuit school en Stichting OZL krijgt en niet te vergeten zijn harde werken kan hij goed bijblijven #heelergtrots!

Vandaag stond weer 3 geplande chemokuren op het programma en deze zijn soepel verlopen. Wel is Thom een beetje moe, maar verder 'klaagt' hij nergens over.


De collecte voor de Scouting loopt overigens goed. Thom heeft al een aantal mooie enveloppes mogen ontvangen, maar er is nog altijd ruimte in zijn spaarpot ;) 

2 opmerkingen:

  1. Sorry Thom voor dit slechte nieuws kerel, dat zijn pijnlijke kanten van het leven en het is lief dat jouw trainer hier genoemd wordt, altijd een lichte troost voor de familie.
    Maar dan ook goed nieuws voor jou, fijn om te horen dat het weer iets beter gaat én dan óók nog die uitslagen man.....toppie! Hoe je dat nu voor elkaar krijgt? Ik ga hier maar niet opscheppen over je....hihi dat doe ik al als ik over je praat bij mijn schoonmoeder thuis. Xxxx
    (Mss weet je nog wie dat is, tante Mia van Ree op de Torenstraat, tegenover tante Gerda)
    Liefs petra van Ree

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beste mama van Thom,
    Met veel belangstelling lees ik regelmatig jullie blog. Wat een topper van een Thom hebben jullie zeg, echt een dappere kerel!
    Helaas is er bij mijn zoontje Nathan in september ook ALL Medium Risk geconstateerd. Nathan is 7 jaar en loopt dus ongeveer 4 maanden 'achter' op Thom. Nu heb ik een vraagje: ik lees eigenlijk nooit dat Thom ook vieze drankjes moet drinken (anti-schimmeldrankje Trisporal). Nathan heeft heel erg veel moeite met het drinken van dit schimmeldrankje. Hebben jullie ook dit drankje en kan Thom dit makkelijk innemen of gebruiken jullie pillen hiervoor in de plaats? Het Sophia Kinderziekenhuis zegt dat er geen andere mogelijkheid is dan het drankje, maar misschien toch wel. Het Sophia zei ook in eerste instantie dat er geen andere mogelijkheid was dan het 6-mp drankje, maar enkele maanden hoorden we dat er ook 6-mp in pilvorm bestaat.

    Alvast heel erg bedankt voor jullie reactie en heel veel beterschap voor Thom!

    Hartelijke groet,
    Judith van den Broek
    0617484309
    judithennathan@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen