zondag 3 mei 2015

Mannenweekend!!!

De afgelopen dagen was het tijd om een 'oude traditie' weer op te pakken: mannenweekend! Vader en zoon een paar dagen kamperen ergens in het land. De vermoeidheid was gelukkig uit de benen, dus ging het vrijdagochtend richting Brabant. Voordat de camping opgezocht werd ging het eerst naar een (deels) geheimgehouden bestemming...klimmen in een 'klim-slim-klimbos'. Na een kleine aarzeling ging Thom helemaal los en werden alle hoeken van dit stoere klimbos bezocht. Af en toe goed nadenkend welke route hij ging nemen, maar hij ging als de brandweer over alle hordes! :)


Na afloop even rustig een tosti eten en daarna was het tijd voor de volgende uitdaging. Onder het motto "goed vasthouden Thom" vlogen de kruisboogpijlen richting de schietschijf ;)


Tijd om de camping op te zoeken. Deze zag er prima uit en al snel werden de badminton rackets uitgepakt (campinglife to the max!). Potje spelen, eten maken, camping verder inspecteren, drankje doen en vooral veel kletsen, lezen en chillen. De nachten waren best koud, maar de zon heeft zich heel veel laten zien tijdens het weekend, dus geen klagen. Na het ontbijt nog even rustig aan doen en daarna naar een dorp in de buurt: forelvissen! Het duurde niet lang voordat we beet hadden. Sommige forellen wisten nog net op tijd te ontsnappen, maar na 2 uurtjes vissen was dit de buit:


Niet slecht voor een stelletje amateurvissers. Daarna weer naar de camping om te relaxen. Het weekend was in één woord samen te vatten: supervetchilcoolennogleukook ;p

Genoeg energie getankt om de laatste weken van de behandeling goed door te komen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten