donderdag 19 februari 2015

ALAAF!!!

Het zal niemand ontgaan zijn, maar afgelopen weekend stond in het teken van carnaval. Thom was topfit om mee te kunnen lopen in de Kinderoptocht van Brunssum! Onder het moto "Veer zint um op te vraete" gingen we met ruim 100 mannen, vrouwen en kinderen als Engelse drop op pad. Onder een heerlijk zonnetje heeft de hele groep al hossend achter de Engelse bus aangelopen, die voor de gelegenheid geregeld was. Niet gehinderd door enige vorm van bescheidenheid kunnen we wel zeggen dat de groep er geweldig uitzag ;)
Thom heeft tussendoor even kunnen rusten in de bus, maar hij heeft het de hele rit volgehouden. Na afloop was hij uiteraard erg moe, maar hij heeft het erg leuk gehad. Als kers op de taart werd de felbegeerde wisselbeker voor 'mooiste groep van de optocht' binnengesleept! Dagen later horen we nog steeds een 'ALAAF' van zijn stembanden af komen :)


Na al dat gefeest ging hij dinsdag weer naar het AZM voor zijn chemokuur. Deze keer niet naar de poli, maar ivm carnaval moest hij zich melden op de kinderafdeling. Het was een weerzien met oude bekende en de behandeling verliep soepel. Doordat zijn chemo niet in een spuit, maar in een zakje werd aangeleverd moest Thom weer eens ouderwets aan het infuus. Voor Thom geen probleem...kon hij nog even langer bijkletsen.

Thom zag overigens bij binnenkomst op de afdeling meteen een kleine verandering. Maanden geleden (zie blog van 6-11-2013) heeft hij de -onhandig opgehangen- analoge klok van de muur gereden met zijn infuuslooprek en zie daar de veel betere vervanging. Thom kon een glimlach niet onderdrukken!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten