zaterdag 29 november 2014

Moe, moe en moe (en ook nog jeuk!)

Vorig weekend heeft Thom nog het 2e deel van zijn verjaardag kunnen vieren. Doordat de chemo's er soms flink in hakken werd dit feestje even uitgesteld, maar nu had hij weer energie voor 10 en heeft hij als laatste het licht uitgemaakt!


Door de zwaardere chemo van afgelopen dinsdag is hij deze week wat minder vaak naar school kunnen gaan. Thom was vooral moe, moe en moe. En daarnaast jeukt die chemo ook nog best irritant...grrrrr

Wel heeft hij het tweede deel van het onderzoek bij Adelante kunnen maken. Vanwege de vermoeidheid hebben ze het onderzoek nog niet helemaal kunnen afronden, maar over twee weken zal dat alsnog gebeuren en dan zullen ook de onderzoeksresultaten besproken worden. Vol verwachting klopt ons hart... :)

Tel daarbij op dat Thom ook nog naar logopedie is geweest en dat de ambulant begeleider met hem gewerkt heeft...dan heeft hij toch nog best veel gedaan deze week.

Om het weekend goed in te luiden gaat hij vandaag weer eens een hapje eten bij een van zijn favoriete restaurant: Molise. We zullen maar geen prijsvraag uitschrijven over wat hij zal gaan eten ;)

1 opmerking: