woensdag 9 juli 2014

Schoon!

Vorige week heeft Thom een aantal puncties gehad en het verzamelde materiaal wordt dan altijd opgestuurd naar het SKION voor onderzoek. Gisteren tijdens zijn chemokuur had dr. Granzen de resultaten: alle uitslagen waren negatief...en dat is positief! Er zijn geen leukemiecellen gevonden en dat betekend dat Thom 'schoon' is. We hadden dit wel een beetje verwacht en stiekem gehoopt, maar het is heel erg fijn om de bevestiging te krijgen.

De behandeling blijft gewoon doorgaan, omdat ze ervan uit gaan (op basis van ervaring en onderzoek) dat er ergens in een donker hoekje van zijn lichaam zich toch nog stommemiecellen aan het verstoppen zijn. Ondanks de zeer geavanceerde apparatuur kunnen ze geen 100% garantie geven dat echt alles weg is. Met Thom voorop gaan we dan ook gewoon door!


1 opmerking:

  1. FAN-TAS-TISCH nieuws!!!
    Het Nederlandse elftal heeft het gisteren helaas laten liggen maar jij Thom stapt wél met de beker in je handen van het veld. We hadden er het volste vertrouwen in dat het je zou gaan lukken en ziedaar, geen leukemiecel meer te bekennen.

    Goed dat je doorgaat met de behandeling, je hebt gezien hoe goed het heeft gewerkt en nu op 200% zeker spelen.

    We zijn hier allemaal heel erg blij dat het zo goed met je gaat!

    Groetjes van de familie Dellwing

    BeantwoordenVerwijderen