donderdag 24 juli 2014

LEGOLAND!

Tussen twee chemokuren door is Thom afgelopen week naar Legoland Denemarken geweest! Hij verteld jullie er heel graag zelf over, maar we kunnen al die leuke, mooie en spannende verhalen hier met een paar woorden samenvatten: echt een supergave vakantie!

Zoals jullie weten heeft Thom een hele tijd geleden een cheque aangeboden gekregen van Dave en Henny (KiKa Zaalvoetbaltornooi). Met deze cheque is deze vakantie mede mogelijk gemaakt (hadden we al gezegd dat we Dave en Henny twee topkerels vinden?!). Thom heeft voor de beide mannen uiteraard een kleinigheidje meegenomen uit Denemarken. De overdracht hiervan laat wel nog heel even op zich wachten, maar zodra dit gebeurt is brengen we verslag uit.

Terug naar de vakantie...Thom is 3 keer naar Legoland geweest en is elke dag gaan zwemmen in het grootste zwembad van ScandinaviĆ«. Alles was super geregeld en Legoland is een absolute aanrader. Er is veel te zien en te doen en Thom heeft overal van genoten.


Een van de vele hoogtepunten was het winnen van een Mega Minion :)
Het dak ging eraf bij Thom toen hij deze prijs in de wacht sleepte!


Op 1 medicijnmomentje per dag na heeft Thom weer eens ouderwets kunnen genieten van een vakantie! Wie had dat een jaar geleden kunnen bedenken?

We kunnen dan ook maar een conclusie trekken na deze supergave vakantie:
het was...


Iedereen een hele fijne zomervakantie!

PS. Thom gaat nog 2 keer op vakantie de komende weken ;)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten