donderdag 12 maart 2015

Laatste PICU...beetje balen

Vol spanning heeft Thom afgelopen week de laatste uitzending van 'Wie is de Mol?' gekeken. Dat hij de Mol niet heeft weten te ontmaskeren was niet zo erg, hij was vooral geïnteresseerd in alle verborgen hints en Mol-acties. Volgend seizoen zit hij weer voor de buis! 

En toen volgde dinsdag en dag waarvan Thom op voorhand een beetje baalde: de laatste keer een opname op de Kinder IC (PICU). In tegenstelling tot heel veel kinderen kijkt Thom er naar uit om daar naar toe te gaan. Heerlijk ontspannen slapen...zzz zzz zzz. Hij heeft zelfs gevraagd of hij niet toch een keertje extra mag komen, maar dat verzoek werd (uiteraard) niet ingewilligd ;)

Gedurende zijn hele behandeling verbazen de medewerkers van deze afdeling zich over het enthousiasme en vrolijkheid die Thom heeft als hij bij hen opgenomen wordt. Sommige verklaren hem voor gek, anderen vinden hem heel bijzonder...beide kloppen wel een beetje :)

De ingreep zelf, chemo rechtstreeks naar de hersenen, verliep weer heel goed. Het enige dat was minder soepel verliep was het lange wachten. Door drukte en een kleine miscommunicatie duurde het erg lang voordat Thom geholpen werd. Maar Thom heeft vooral weer lekker genoten van zijn PICU opname!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten