donderdag 15 januari 2015

Goed gevoel

Nadat een paar weken geleden alle onderzoeken bij Adelante afgerond waren en er een gedetailleerd rapport op tafel lag, was het tijd om alle koppen weer eens bij elkaar te steken. Afgelopen maandag kwamen we samen met zijn meester, de Intern Begeleider, de Ambulant Begeleider en de logopediste op school bij elkaar om het rapport te bespreken. Niet geheel objectief natuurlijk, maar menig vergadering zou een voorbeeld mogen nemen aan deze bijeenkomst: effectief, informatief, duidelijke doelstelling, to-the-point, alle neuzen dezelfde kant op, elkaars meningen respecteren, een duidelijke taakverdeling...en dat alles ruim binnen het uur! Met de begeleiding van Thom zit het goed.

De chemokuur van vorige week viel best zwaar, maar gelukkig is Thom deze week best fit. Gisteren wilde hij graag een stuk gaan wandelen op de hei. Ondanks de blubber en pittige heuveltjes heeft hij bijna een uur gelopen...een topprestatie!


Aan het einde van de middag ging het richting zijn wekelijkse half uurtje logopedie. Ook daar heeft hij goed gewerkt en hij bekende dat hij logopedie nog leuk begint te vinden ook ;)

Toen hij vanmorgen zijn ogen open deed zei hij: "ik heb een goed gevoel over vandaag. Volgens mij ga ik het lang volhouden op school". Bij het ter perse gaan van deze blog is onze BOB nog steeds op school!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten