zondag 28 december 2014

Super dagen & KiKa

Na een paar heerlijke kerstdagen met mooie cadeau's en een heuse 'KW!S-speurtocht' (uitgezet door oom Arno) werd tijdens deze feestdagen een kleine mijlpaal gehaald: Thom's behandeling in het AZM zit er voor 3/4 op! Nog een half jaar en dan kunnen we een hele bijzondere periode in zijn leven afsluiten.

Naast deze mijlpaal stond er nog een bijzonder moment tijdens de Kerstvakantie in de agenda: het weekend van 27 en 28 december. Tijdens dit weekend werd voor de 3e keer het KiKa Zaalvoetbaltoernooi georganiseerd en sinds vorig jaar heeft dit toernooi een speciaal plekje voor ons gekregen. Vorig jaar werd een deel van de opbrengst aan Thom overhandigd om zijn vakantie naar Legoland Denemarken mogelijk te maken. Dit jaar werd Thom uitgenodigd om tijdens de prijsuitreiking de bekers aan de teams te geven. Hij vond dit wel een beetje spannend, maar het was erg leuk om te doen. Na afloop nog even op de foto met de mannen die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt.

Drie toppers op een rij: Henny, Thom & Dave!

  
Tel daarbij op dat Thom de afgelopen dagen o.a. in het reuzenrad in Maastricht is geweest, zijn beste vrienden zijn blijven slapen, 1000 tickets in de arcade heeft gewonnen, naar de film 'Asterix&Obelix' is geweest en zijn vingers heeft afgelikt bij KFC en we kunnen wel stellen dat het een super vakantie is!

We gaan aftellen naar het einde van het jaar en namens Thom voor iedereen een fantastisch en gezond 2015!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten